Cuina Vallès amaneix el sopar del 25è aniversari del CAR Sant Cugat

La Torre
24 de gener del 2014
Cuiners i comensals van compartir el sopar de clausura d'aniversari del CAR Foto: Cuina Vallès

El col·lectiu de cuiners Cuina Vallès va ser l’encarregat dijous al vespre d’oferir el sopar commemoratiu del 25è aniversari del Centre d’alt rendiment de Sant Cugat. Cuina Vallès, integrada per diferents cuiners i cuineres de la comarca, va oferir un àpat basat en la tradició culinària del Vallès Occidental i en els productes de la terra, element que els ha acompanyat durant tota la seva trajectòria.

El sopar, que va comptar amb 200 comensals, va tancar els actes de commemoració del 25è aniversari del CAR que s’han allargat els darrers mesos. Entre els assistents hi havia autoritats, personal del centre, entrenadors, membres de federacions catalanes i espanyoles, exdirectors i mitjans de comunicació entre altres.

Cuina Vallès és un col·lectiu de 13 establiments de 10 municipis de la comarca. Des del col·lectiu es treballa per divulgar i promocionar la gastronomia vallesana i per tornar als plats productes autòctons a la terra, una bona combinació entre la cuina tradicional i la més pura avantguarda.