El tram de baix de la Rambla s'obre als vehicles privats

La circulació estarà permesa fins arribar al Portal de Sant Roc, en el qual es canviarà de sentit un dels seus carrils per permetre el gir a la dreta dels cotxes

La Torre
23 de gener del 2014
El Portal de Sant Roc patirà alguns canvis en la mobilitat Foto: Lluïsa Tarrida

La Rambla d'Ègara i els carrers adjacents del tram de baix patiran diversos canvis de mobilitat a partir del mes de febrer. Segons recull Terrassa Digital, els vehicles privats podran circular el mes vinent per aquesta via entre la rotonda del Doré i el Portal de Sant Roc. En aquest punt, els cotxes podran girar a dreta o esquerra.

Amb aquest canvi, s'ocasionarà que un dels dos carrils del Portal de Sant Roc, abans d'arribar al carrer Major (que seguirà sent només de baixada), haurà de canviar de sentit per permetre el gir als vehicles que vinguin des de la Rambla. També estarà permès fer el gir a l'esquerra, a l’alçada del carrer Gutemberg, per fer un canvi de sentit. Segons declaracions de la regidora Carme Labòria al portal de notícies, e s descarta que els cotxes arribin fins al carrer Goleta perquè confondria als conductors, sobretot els de fora de Terrassa, i tampoc es podrà accedir al pàrquing del Mercat si es circula Rambla avall a l’alçada de Pau Claris. Aquests són els principals ajustos puntuals que esta previst que es duguin a terme en els propers dies.