Senserrich, elegit vicepresident de la Jove Cambra Internacional

per La Torre, 22 de gener de 2014 a les 11:01 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 22 de gener de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Senserrich és el president de la JCI Terrassa Foto: JCI

En el marc de l’Assemblea Nacional de les Joves Cambres de Catalunya a Ripoll, Magí Senserrich Guitart, president de la Jove Cambra Internacional de Terrassa (JCI) va ser escollit vicepresident executiu de JCI Catalunya.


L'egarenc, en la seva presentació va exposar les línies estratègiques per l’any 2014 fonamentades en els valors de l’entitat: la democràcia, la responsabilitat social, el compromís, l’esforç i l’entusiasme. En el seu discurs va ressaltar l’energia de les persones que formen part de l’entitat a emprendre projectes que aporten solucions a necessitats socials concretes. En aquesta línia s’organitzaran trobades amb joves inquiets i emprenedors per desenvolupar la principal activitat de Jove Cambra: identificar les causes del problemes socials actuals i després generar idees per resoldre’ls amb accions concretes. En aquest procés, les persones implicades desenvolupen les seves habilitats i competències emprenedores a través del Learning by doing.

En el transcurs de l’Assemblea també es va fer el traspàs de Presidència que enguany serà per Carles Lombarte i Lladó de JCI Sabadell. El seu programa està centrat en fomentar l’emprenedoria, reforçar la presència de la JCI a l’àmbit català i seguir treballant en la vessant internacional de l’entitat. El nou president apostarà en aquest mandat per la internacionalització i per fer de la Jove Cambra catalana una eina que fomenti l’esperit emprenedor i contribueixi a fer joves ciutadans actius.


La Jove Cambra Internacional de Catalunya (JCI) és una associació no governamental, apartidista i aconfesional, que forma part de la Junior Chamber International (JCI) amb presència a més de 123 països i amb 180.000 membres i que té com a objectius el desenvolupament de la consciència cívica i l’acceptació de responsabilitats ciutadanes, la participació activa en la planificació o execució de programes pel desenvolupament de les persones i de la societat, la promoció del desenvolupament econòmic, i el desenvolupament internacional amb el foment de la comprensió, la bona voluntat i la cooperació entre tots els pobles.

 

Participació