Nova masterclass de neurolideratge a l'Euncet

Aquest dimecres tindrà lloc la segona edició sobre les claus de l'èxit en el món dels negocis

per La Torre, 21 de gener de 2014 a les 18:21 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 21 de gener de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’Euncet Business School ha organitzat per dimecres, 22 de gener, una masterclass que donarà pistes per conèixer quines són les claus de l’èxit en el món dels negocis. "Sota el títol Tres claus per a l’èxit i els resultats sostenibles: neurolideratge, coaching i màrqueting 3.0", Anna Riesco i Enric Solanes –socis i directors de FundAres, impartiran la sessió a les set de la tarda a l’Aula 1-2 del centre. A causa de l’èxit de la primera edició que es va realitzar ara fa uns mesos, l’escola ofereix la segona edició per a totes les persones que no hi van poder assistir.

La situació del mercat laboral actual, fruit d’una insaciable recerca de resultats a qualsevol preu, requereix un replantejament profund d’estratègies i comportaments tant a nivell individual com col·lectiu. Els ponents aposten per un canvi basat en l’acció amb valors i un focus en la sostenibilitat del vessant social amb sòlides bases organitzacionals. 

 

Participació