L'edició en paper de La Torre, als quioscs de Terrassa

La Torre
18 de gener del 2014

Portada de gener del 2014

L'edició en paper de La Torre ja és als quioscos. El número de gener inclou una entrevista a l'advocada Elisabet Planas , que avisa que el PP pretén eliminar els Jutjats de Terrassa. La informació sobre l'estat de l'advocacia a Terrassa es complementa amb una entrevista a Miquel Sàmper , degà del Col·legi, i els articles d'opinió de l'advocat Joan Tamayo i de l' ex degana Maria Vidal.

En el seu article mensual, Marc Roca explica que el 28 per cent de les farmàcies locals és a Facebook i que només 12 establiments tenen una web pròpia. El cara a cara aborda la creació del carril per a vianants al carrer de Montserrat, i el president de l'Associació de Veïns de la Plaça de Catalunya-Escola Industrial es queixa de la brutícia als barris.

La Torre destaca que s'ha trobat la barraca on dormia la guàrdia del president de la república espanyola Manuel Azaña i recorda les manifestacions pro franquistes que es feien a la ciutat, ara que es compleixen 75 anys de les entrades de les tropes a Terrassa.

L'edició en paper es pot trobar als quioscs i llibreries dels carrers Pi Margall 14; Sant Marc, 54, Avinyó 11; Jacquard (58 i 101); Nou de Sant Pere; Rambla (145 i 273); Gavatxons 18; Pitàgores 64; Francisco de Vitoria 37; Tarradellas 36; Ample 97; Matadepera 159; carretera de Rellinars 175, i Passeig del Comte d'Ègara 23.