L'edició en paper de La Torre, als quioscs de Terrassa

per La Torre, 18 de gener de 2014 a les 07:02 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 18 de gener de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Portada de gener del 2014


L'edició en paper de La Torre ja és als quioscos. El número de gener inclou una entrevista a l'advocada Elisabet Planas , que avisa que el PP pretén eliminar els Jutjats de Terrassa. La informació sobre l'estat de l'advocacia a Terrassa es complementa amb una entrevista a Miquel Sàmper , degà del Col·legi, i els articles d'opinió de l'advocat Joan Tamayo i de l' ex degana Maria Vidal.

En el seu article mensual, Marc Roca explica que el 28 per cent de les farmàcies locals és a Facebook i que només 12 establiments tenen una web pròpia. El cara a cara aborda la creació del carril per a vianants al carrer de Montserrat, i el president de l'Associació de Veïns de la Plaça de Catalunya-Escola Industrial es queixa de la brutícia als barris.

La Torre destaca que s'ha trobat la barraca on dormia la guàrdia del president de la república espanyola Manuel Azaña i recorda les manifestacions pro franquistes que es feien a la ciutat, ara que es compleixen 75 anys de les entrades de les tropes a Terrassa.

L'edició en paper es pot trobar als quioscs i llibreries dels carrers Pi Margall 14; Sant Marc, 54, Avinyó 11; Jacquard (58 i 101); Nou de Sant Pere; Rambla (145 i 273); Gavatxons 18; Pitàgores 64; Francisco de Vitoria 37; Tarradellas 36; Ample 97; Matadepera 159; carretera de Rellinars 175, i Passeig del Comte d'Ègara 23.

 

Participació