Francesc Casajuana, nou responsable dels àrbitres egarencs

La Torre
16 de gener del 2014
Casajuana substitueix Josep Ma Palmero Foto: FCF

El passat divendres va tenir lloc l'acte formal de relleu al capdavant de la subdelegació del Comitè Tècnic Àrbitres de Terrassa. Francesc Casajuana pren el relleu del fins ara responsable, Josep Ma Palmero. L'acte, celebrat a la seu de la subdelegació, va estar presidit pel president del CTA, Xavier Moreno, i el subdelegat de la Federació Catalana de Futbol, Albert Montull. Van estar presents els membres de la Comissió Executiva del CTA, subdelegats comarcals, els anteriors responsables de la subdelegació, alguns presidents de clubs de la comarca i la gairebé totalitat dels àrbitres egarencs.

Xavi Moreno, en el seu parlament, va agrair la tasca desenvolupada per Josep Ma. Palmero en aquests dos últims anys, destacant l'alt nivell assolit en la qualitat dels àrbitres, assenyalant el repte que ara suposa per Palmero, que continua formant part de la CE, dedicar-se amb més intensitat al seu treball com a màxim responsable de l'arbitratge femení, i a prestar el seu suport en l'àmbit del departament de Capacitació. Moreno va posar en relleu la personalitat del nou responsable, Francesc Casajuana, que va ser president del CTA durant 14 temporades, de qui la dedicació i implicació en l'organització arbitral és de tots ben reconeguda i àmpliament apreciada. Casajuana també assumirà el càrrec de Coordinador Organitzatiu de totes les subdelegacions del Comitè Tècnic d' Arbitres de la FCF de la província de Barcelona.

El mateix Palmero va dirigir unes paraules, marcades per l'emoció, agraint la confiança al president Moreno i el treball i compromís de tots els seus àrbitres; també va remarcar el bon nivell en què deixa el col.lectiu de Terrassa i el grau de col.laboració i entesa amb la Federació i el seu delegat Montull. Va assegurar que treballarà amb renovada il.lusió en el progrés de l'arbitratge femení i en les noves tasques de formació i capacitació que ara assumeix.

El nou responsable de la subdelegació, Francesc Casajuana, va dirigir unes paraules d'agraïment per la nova tasca assignada pel CTA, assegurant que l'assumeix amb molta força i que la seva línia d'exigència de treball, dedicació i compromís la començarà aplicant a si mateix , com sempre ha fet. Va reconèixer també l'alt nivell en què es troba el col·lectiu de Terrassa, fruit del treball de tots els seus antecessors en el càrrec, i ha assegurat que continuarà treballant pel progrés dels àrbitres egarencs i de tot l'arbitratge català.