Iaioflautes Terrassa, sindicats i partits, contra la llei de pensions del PP

La Fira d'Entitats omple la plaça Vella de reivindicacions i música

J.M.O.
13 de gener del 2014
Signatura del manifest en defensa de les pensions Foto: J.M.O.

Els Iaioflautes de Terrassa van poder per fer la Fira d'Entitats "Salvem les pensions". La setmana passada es va ajornar per la pluja.

Es va aconseguir una fita important. En una mateixa convocatòria i sota un mateix lema es trobaven partits, sindicats i grups socials de la ciutat. Tots van explicar, presentar i comentar per la megafonia i en les seves parades el que passa amb les pensions i reclamar la retirada de la Llei actualment en seu parlamentària, presentada pel Partit Popular.

Segons els Iaioflautes , "tots han coincidit a denunciar la gran mentida que es propaga de la insostenibilitat de les pensions en el seu sistema actual i a apuntar que l'interès del partit en el govern a arrossegar als treballadors al fet que realitzin plans de pensions privats amb els bancs, entitats financeres i asseguradores, amb la finalitat d'assegurar-los un negoci de grans beneficis durant els propers 30 anys ".

El públic, escàs al principi, aviat va aparèixer a la plaça cap a última hora. Jordi Ballart , l'alcalde, i components de la corporació, van realitzar visita a la *Fira i van departir amb les diferents entitats van saludar els Iaioflautes i els van mostrar el suport amb la seva signatura al Manifest per les Pensions.

Les intervencions polítiques i actuacions artístiques van ser continues. S'han de destacar les actuacions de Xavi , cantautor Nicaragüenc, El Charro de Cabra i la Coral dels Iaioflautes de Barcelona. A més, Treure Ball va convidar a ballar una gran sardana.