Des de Terrassa fins als bancs d'aliments de tot l'estat

Wtransnet posa en contacte les organitzacions i els transportistes per fer arribar el menjar a qui el necessita

J.M.O.
26 de desembre del 2013


Terrassa és solidària, i des de tots els àmbits. Un dels nous exemples és Wtransnet. Aquesta fundació posa en contacte els bancs dels aliments de tot l'Estat amb transportistes que els puguin fer arribar els productes que necessiten de manera gratuïta. Pel gerent, Josep Maria Sallès, els problemes que pateixen moltes famílies els va fer reflexionar. El 2013 s'han transportat més de 250 tones de menjar.

La Fundació Wtransnet va rebre un dels darrer Premi Cambra 2013 a la Responsabilitat Social Corporativa. Es dedica a la mobilització de  recursos econòmics i la seva canalització a activitats d’investigació, desenvolupament i innovació tecnològica i organitzativa del sector empresarial en general i del sector del transport i logística en particular.

L’empresa, creada el 2006, ha estat guardonada per l’impuls i desenvolupament de la campanya solidària Transport Solidari per a la gestió del trasllat d’aliments entre empreses donants i bancs d’aliments, de forma totalment gratuïta, amb la implicació activa del col·lectiu de transportistes i el sector de la logística de tot Espanya, aconseguint transmetre la Responsabilitat Social Corporativa a les diferents empreses del sector del transport de mercaderies per carretera.