Denuncia als autors d'un vídeo on se'l tracta de pederasta

Els autors de les imatges emulen extremistes homòfobs russos i proposa una cita sexual a homosexuals fingint ser adolescents, per després gravar-los

J.M.O.
19 de desembre del 2013


Una víctima denuncia els autors d'uns vídeos en els quals se l'acusa d'homosexual i es deixa entreveure que és un pederasta. La informació ha aparegut al Periódico de Catalunya i també ha estat recollida per la Cadena Ser. La denúncia es va fer al Jutjat de Guàrdia de Terrassa, que l'ha traslladat als jutjats de Granollers.

Fonts dels Mossos d'Esquadra han confirmat a La Torre que continuen investigant el que es coneix com a projecte Pilla-Pilla. Els autors dels vídeos emulen extremistes homòfobs russos i proposa una cita sexual a homosexuals fingint ser adolescents, per després gravar-los. La pàgina de Facebook ja s'ha tancat, tot i que les imatges circulen per la xarxa a través d'altres vies. Els Mossos ja van prendre declaració a tres dels assetjadors posteriorment a un atac.

La confederació d'associacions de lesbianes, gais, bisexuals i transsexuals (Colegas) ha presentat una denúncia davant la Fiscalia General de l'Estat.

Els membres del grup es fan passar per menors per citar homes que busquen relacions. Quan aquesta persona arriba a la cita, l'humilien en ple carrer, ho graven i després ho pugen a internet.