Treballada victòria dels Carboners Terrassa davant l'Osona

17 de desembre del 2013
El capità dels Carboners, Wallace, va fer un bon partit Foto: Eli Calbet

L'esperit treballador i lluitador del Club de Rugbi Carboners de Terrassa va servir per derrotar sense fer un gran partit un os dur com l'Osona Rugby Club per 19 a 12. Amb aquesta victòria el club egarenc s'aferra a la part de dalt de la classificació, sent líders, i continua aspirant a l'ascens de categoria.

Els vigatans venien amb moltes ganes d'acostar-se a la part alta de la classificació i accedir a la primera posició. Els locals van aconseguir avançar-se amb 5 punts gràcies a l’assaig inicial que els Crancs van plantar, després de 23 minuts de joc. L'egarenc Joel Núñez, va ser qui va trencar la línia rival empatant el matx i, cinc minuts més tard, Eduard González va fer una marca després d'una jugada de malabaristes. Manu havia fallat el xut de transformació del primer assaig, però en el segon no va perdonar i va posar el 12 a 5, resultat en què es va arribar a la mitja part del partit.

A la represa, nervis i tensió per part d'ambdós conjunts. Com a resultat, doble amonestació. Un rival i el carboner Omar Peroni, eren expulsats amb targeta vermella, deixant els seus equips amb 14 jugadors, per a la resta del partit. Ambdós jugadors van reconèixer el seu error a l’àrbitre i van encaixar la mà de manera amistosa. Al minut 53, després d’una forta pressió rival, els egarencs van construir diverses fases fins que Guillem Ibáñez va imposar la seva empenta i decisió emportant-se diversos contrincants fins marcar de nou pel XV. Manu va tornar a transformar el xut posterior.

Els visitants mostraven un excel·lent joc de davantera que acabaria obtenint els seus fruits. Una marca i un xut de transformació que, a més de posar el marcador 19 a 12 a menys de 10 minuts del final del partit, els deixava amb un punt de bonus defensiu. Punt que es van emportar amb el xiulet final del matx.