Ballart fa números del primer any a l'alcaldia de Terrassa

L'alcalde afirma en el seu blog que ja ha fet 1.900 quilòmetres a peu pels carrers de la ciutat

La Torre
14 de desembre del 2013
Jordi Ballart ja fa un any que és l'alcalde de Terrassa. Ara, ha aprofitat l'avinentesa per a explicar en xifres la seva tasca municipal. I ho ha fet en un espai on s'esplaia, el seu blog personal. El ple municipal el va escollir un dilluns 10 de desembre.

Ballart reconeix que no "m’acaba d’agradar això d’anar amb vestit i corbata. Un dels meus plaers és posar-me uns texans i un jersei o una samarreta".
No m’acaba d’agradar això d’anar amb vestit i corbata. Un dels meus plaers és posar-me uns texans i un jersei o una samarreta. - See more at: http://www.jordiballart.cat/366-dies-dalcalde/#sthash.unEJk0dF.dpuf
No m’acaba d’agradar això d’anar amb vestit i corbata. Un dels meus plaers és posar-me uns texans i un jersei o una samarreta. - See more at: http://www.jordiballart.cat/366-dies-dalcalde/#sthash.unEJk0dF.dpuf


"Aquí teniu algunes dades (objectives, veritables i comprovables, si algú té cap dubte) i alguns comentaris que hi afegeix".

Les dades

-Quilòmetres fets a peu: 1.900 kms

-Dietes per dinars o altres conceptes: O euros ("Zero vol dir zero. M’ho pago jo tot. I a vegades, clar, també em conviden").

-Esmorzars de treball (a diari): 500 persones. ("Cada dia, de dos quarts de nou a un quart de deu, esmorzo amb ciutadans i ciutadanes o també amb persones del meu equip").

-Amics i amigues de Facebook: 4.163 persones.

-Seguidors/es a Twitter: 2.859 persones.

-Decrets i resolucions fins a 10 de desembre del 2013, firmats directament o per delegació: 10.452 decrets/resolucions en paper i 1.366 en expedients electrònics.

-Documents oficials firmats en un any: 3.300 documents.

-Fotos per a les xarxes socials (Facebook, Twitter): aproximadament 1.000.

-"Persones amb les quals he participat en visites, reunions de treball, trobades, jornades… (empreses, entitats, no en actes públics): aproximadament 4.000".

-Articles publicats al blog: 120.

-Discursos, parlaments i intervencions en actes públics/oficials: 184.

-Nens i nenes atesos en visites escolars: 3.840 nens/nenes.