This is riot i The Sinners s'estrenen als Bucs de la Baumann de Terrassa

La Torre
12 de desembre del 2013
The Sinners actuaran aquest divendres al Bau House

Els ​joveníssims grups terrassencs ​This is riot i The Sinners ​seran els protagonistes d’una nova Buc Session al Bau House, aquest divendres ​13 de desembre a partir de les vuit del vespre El concert és gratuït.

This is riot és un grup de rock fusió format a finals de 2012 a Terrassa per Ariadna Font (guitarra), Berta Massot (trompeta), Aurora Coca (bateria i veu) i Cecília Coca (baix elèctric). El seu repertori és variat, i va des de mescles de versions d'altres grups a temes propis amb un estil molt personal. Han tocat per diversos bars i locals de Terrassa i comarca i fa ben poc que s'han classiificat per les Semifinals del concurs Big Cast Live5 amb un concert a a la sala Razzmatazz 3 durant el mes de febrer. ​

The Sinners és un grup de hard rock format el desembre del 2012 a Terrassa. El formen dos guitarristes (Pablo López i Xavier Ferrer), un vocalista (Àlex Jordà), un bateria (Jaume Martínez) i un baixista (David de Dios). Actualment, interpreten temes d'AC/DC, Guns N' Roses, Extremoduro, Nirvana tot i que treballen per introduir repertori propi. Recentment s'han classificat per les semifinals del concurs Big Cast Live 5 de Barcelona amb un concert que es durà a terme a la sala Razzmatazz 3 de Barcelona durant el mes de febrer del 2014.