Els Drets Humans, vistos a Terrassa amb diferents ulls

Al Raval de Montserrat hi haurà una "performance" dels alumnes de l'IES Torres del Palau

La Torre
09 de desembre del 2013
Amb motiu del Dia Internacional dels Drets Humans, la Comissió de Defensa dels Drets Humans del Col.legi d’Advocats de Terrassa, en col.laboració ams la síndica de Greuges de Terrassa i Amnistia Internacional, organitza dimarts, 10 de desembre, tot un seguit d’actes.

Així, a dos quarts de sis de la tarda, al Raval de Montserrat, hi haurà una "performance" sobre drets humans dels alumnes de l’IES Torres del Palau. A les set, a la Masia Freixa, Josep Corbella conferenciarà sobre “El dret a la protecció de la salut a partir de la Declaració Universal dels Drets Humans”

Dijous, dia 12 de desembre, a dos quarts de set de la tarda i a la sala d’actes del Col.legi, tindrà lloc una xerrada-debat amb el títol “El dret a la sanitat pública”, amb assistència del doctor Roger Bernat, metge i activista de l’Associació Catalana en Defensa de la Sanitat Pública; la doctora Marta Carrera, metge patòloga i membre de Dones per la Salut; i Núria Martí, infermera de l?hospital Mútua de Terrassa i també membre de l’Associació. El moderador serà Joan Tamayo, membre de la comissió de Drets Humans del Col.legi d’Advocats de Terrassa.

Fins el 14 de desembre continua oberta al Centre Cívic Maria Aurèlia Capmany l’exposició organitzada pel Col.legi “Drets Humans, Encara?”, on s’exposen 45 vinyetes d’il.lustradors gràfics que representen la seva visió del drets humans.