Una nena egarenca, en el musical «Un conte de Nadal»

Natàlia Serra, d'11 anys, és una de les protagonistes de l'adaptació de la famosa novel·la de Charles Dickens que es representa al teatre Poliorama

per Lluïsa Tarrida, 8 de desembre de 2013 a les 19:49 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 8 de desembre de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.


El Teatre Poliorama acull fins al proper 29 de desembre "Un conte de Nadal", una adaptació musical de la novel·la "A Christmas Carol", de Charles Dickens, on es narra la història del Senyor Scrooge, un vell antiquari a qui la passió pels diners ha anat encegant fins a convertir-lo en una persona distant i insensible a les necessitats dels altres.


La màgia del Nadal, però, arribarà a través de tres esperits que s’encarregaran de recordar-li els seus inicis i de donar-li una darrera oportunitat per fer un canvi de rumb a la seva vida, on la riquesa no es mesura amb lliures ni la felicitat amb valors materials. Es tracta d'una nova creació, plena de màgia i sorpreses, amb cançons originals i músics en directe.

L'espectacle musical de Tal i Tal Musical compte amb participació egarenca. Es tracta de Natàlia Serra, una nena d'11 anys que és actriu i cantant, i que compta en el seu currículum amb actuacions al costat de Nacho Cano, al musical "Los Miserables" i que ha participat i protagonitzat una vintena de curtmetratges. A més, juntament amb el seu germà, Natàlia Serra ha participat amb un petit paper en la pel·lícula Born dirigida per Claudio Zulian.


A més de Serra, en l'obra "Un conte de Nadal" hi participen els actors Ferran Frauca
Txell Sota, Natàlia Serra, Josep Mateu, Stefan, Joan Taltavull, Ivan Andrade. L'adaptació i lletres de els cançons han anat a càrrec d'Ivan Andrade mentre que la música original és d'Ismael Dueñas. Sota la direcció d'Ivan Andrade i Joan Taltavull és una producció de TTTeatre i Arsomnia Produccions.

 

Participació