L'Egara acull un clínic de Comerma, Oliva i Patchamé

Les tres professionals de Terrassa, impulsores del projecte CoachingYouth, estaran acompanyades de Pol Amat

per La Torre, 5 de desembre de 2013 a les 19:34 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 5 de desembre de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquest divendres s'inicia un nou projecte, CoachingYouth, tirat endavant per tres amants i professionals de l'hoquei: la terrassenca Gloria Comerma (Leuven), Georgina Oliva (RC Polo) i Carlota Petchamé (Leuven). El club Egara acollirà aquesta experiència innovadora al nostre país, un clínic realitzat per tres jugadores de la selecció absoluta d'hoquei.

La intenció de les organitzadores és "fer gaudir a tots els jugadors i juadores d'unes bones sesions d'entrenaments sempre guiades per nosaltres i altres jugadors internacionals o ex-internacionals" i d'aquesta manera "poder aportar un petit esforç dins l'hoquei català, i que els clubs més petits poguin gaudir també d'entrenaments amb jugadors d'alt nivell". Els entrenaments s'encararan principalment a millorar la tècnica individual de cada jugador/a. I les impulsores creuen que "el fet d'entrenar amb jugadors de tots els clubs pot ser un aspecte positiu també pels mateixos jugadors/es. Tenim molt clar que volem deixar de banda la rivalitat entre clubs en aquests clínics".


Per participar-hi només cal inscriure's al mail: hcoachingyouth@gmail.com Així doncs, aquest cap de setmana s'inicia el projecte al Club Egara, en unes sessions que comptaran amb la visita de Pol Amat i Silvia Bonsatre. Seran: divendres: 12 a 13.30h dissabte: 11.30 a 13h diumenge: 10 a 11.30h

 

Participació