ERC Terrassa esgota les places d’autocar per anar a Votar és la via

L'acte reivindicarà la democràcia com a única via possible per decidir el futur de Catalunya i la necessitat de posar-hi una data

Nació Digital
05 de desembre del 2013
El proper dissabte 14 de desembre, a les sis de la tarda, a l’Auditori Fòrum de Barcelona, Esquerra Republicana de Catalunya celebra un gran acte central anomenat Votar és la via. Tots per un #noupaís. ERC Terrassa ja ha esgotat totes les places de l'autocar que ha noliejat.
 
L’acte reivindicarà la democràcia com a única via possible per decidir entre totes i tots el futur de Catalunya i, sobretot, la necessitat de posar-hi una data, així com una pregunta clara i explícita sobre la independència que permeti a tots els catalans i les catalanes decidir.
 
L’acte comptarà amb la participació del president d’Esquerra Republicana de Catalunya, Oriol Junqueras, i d’altres personalitats reconegudes com Màrius Serra, Josep Maria Mainat, Empar Moliner o el filòsof Josep Maria Terricabras, recentment proposat com a candidat del partit a les pròximes eleccions europees, entre d’altres. A més a  més, també hi haurà la música d’en Pep Sala i d’altres artistes convidats.
 
En el marc de la convocatòria per aquest acte, ERC de Terrassa ha esgotat les places de l’autocar que ha organitzat per desplaçar-se fins el fòrum el dia 14. Val a dir que, des de la comarca, també sortiran autocars des de poblacions properes com Sabadell i Rubí.