Giem de Terrassa ofereix serveis funeraris low cost

L'empresa gestiona espais memorials alternatius als tradicionals cementiris a camps com els del RCD Espanyol, Betis o Atlético de Madrid

La Torre
03 de desembre del 2013
Giem Holding Unik, empresa amb més de 15 anys d’experiència especialitzada en la custodia de cendres en espais singulars, obre a Terrassa iUnik Store, que tindrà continuïtat properament amb futures obertures a la ciutat de Barcelona i la demarcació. Es tracta d’un nou projecte empresarial basat en una forma diferent d’entendre el comiat, un nou operador de serveis funeraris low cost.
 
Santi Bach, conseller delegat d’iUnik Store, presentarà una botiga que trenca amb l’estètica i el concepte tradicional del sector, que afegeix a la seva oferta de serveis funeraris els productes exclusius del grup, com els espais memorials alternatius als tradicionals cementiris que gestiona en estadis de futbol com els del RCD Espanyol, Betis o Atl. de Madrid, i properament FC Barcelona, i en parròquies com el Santuari dels Àngels de Girona i les parròquies de Sant Joan Baptista de Reus i Tarragona.

Dimecres 4 de desembre, a les set de la tarda, s’inaugura la primera botiga iUnik Store, al carrer de la Font Vella, 26, deTerrassa.