Els sèniors Francesc Xavier Valldeperas i Antoni Pirla, becats

La Torre
03 de desembre del 2013
Francesc Xavier Valldeperas i Rosa Pastor, en el lliurament de la beca Foto: UPC

L’Agrupació Pedagògica TECNOS i l’Associació d’Antics Alumnes de l’ETSEIAT han lliurat dues beques a estudiants més grans de 55 anys del Diploma UPC ‘Ciència, Tecnologia i Societat’.  Rosa Pastor, presidenta de l’Agrupació Pedagògica TECNOS, i Jordi Morcillo, representant de l’Associació d’Antics Alumnes de l’ETSEIAT, han fet entrega a Francesc Xavier Valldeperas i Antoni Pirla respectivament de les dues beques que cada any concedeixen a estudiants del diploma propi de la UPC. Les dues beques sufraguen a aquests dos estudiants el cost complert del curs 2013-2014.
 
En aquest sentit, l’Agrupació Pedagògica TECNOS i la Fundació Politècnica de Catalunya han renovat el conveni a través del qual TECNOS expressa al seu interès en col·laborar activament en el Diploma en Ciència, Tecnologia i Societat de la UPC per a persones més grans de 55 anys, amb la convocatòria d'una beca assignada a un alumne d'aquesta titulació que reuneixi determinats criteris econòmics. I és que la Cooperativa Agrupació Pedagògica TECNOS té com a objectiu promoure i fomentar, sense ànim de lucre, la millora integral de les persones, mitjançant la formació permanent i el desenvolupament d'activitats educatives, culturals, científiques i de foment de la investigació.
 
El Diploma UPC per a persones més grans de 55 anys 'Ciència Tecnologia i Societat', que s'imparteix en el marc de la Fundació UPC, és una diplomatura de tres anys de durada, estructurada en dos quadrimestres per cada any, tardor i primavera. L’alumne supera les assignatures amb l’assistència al 80 % de les classes com a mínim i amb el lliurament i l’avaluació dels treballs.  Amb la superació de totes les assignatures, l’estudiant obté el certificat d’estudis universitaris en Tecnologia i Societat, un títol propi de la Fundació UPC. El programa es realitza en les instal·lacions del la UPC.
 
Jordi Morcillo fent entrega de la beca a Pirla Foto: UPC