02
de desembre
del
2013
La Trobada, el restaurant del temps de Terrassa (carrer del Teatre, 4), afegeix aquestes festes a la seva oferta habitual un menú nadalenc especial en el qual participen tres entitats inclusives de la xarxa local ALEI, que donen feina a persones amb discapacitat psíquica: el Centre de Jardineria L’Heura, Prodis i Fupar.
La proposta s’adreça tant als clients del temps com als convencionals, per als quals val
15 euros i que han de fer-ne la reserva a reserves.latrobada@gmail.com o al 625455863
amb uns dies d’antelació. L’àpat de festa hi estarà disponible els migdies de dilluns a divendres del 9 al 20 de desembre.
L’establiment gestionat per ALEI a la seu de la colla castellera Minyons de Terrassa farà vacances del 27 de desembre al 3 de gener (inclosos), si bé aquests dies continuarà obert, només, als clients del temps
Qualitat gastronòmica i social
El dinar de Nadal de La Trobada, signat per la xef Adolfi Maide , consta de:
Entrant:
Crema de carbassa (proveïda per L’Heura) amb palets de sèsam fullats.
Primer:
Sopa de galets amb pilotetes.
Segon
Confit d’ànec amb puré de poma.
Postres
Mousse de llimona i torrons variats.
Inclou
pa, vi i cava
Prodis i Fupar s’encarregaran de la decoració nadalenca de les taules del restaurant del temps.
.
Tret de sortida musical de primer nivell
El primer dia en què es podrà gaudir del menú de Nadal a La Trobada, dilluns 9 de desembre , una parella d’excantaires del Cor del Gran Teatre del Liceu, Ferran Altimis i Maria Rosa Soler, interpretaran nadales solidàriament a la sala del restaurant per amenitzar els àpats dels comensals.
La proposta s’adreça tant als clients del temps com als convencionals, per als quals val
15 euros i que han de fer-ne la reserva a reserves.latrobada@gmail.com o al 625455863
amb uns dies d’antelació. L’àpat de festa hi estarà disponible els migdies de dilluns a divendres del 9 al 20 de desembre.
L’establiment gestionat per ALEI a la seu de la colla castellera Minyons de Terrassa farà vacances del 27 de desembre al 3 de gener (inclosos), si bé aquests dies continuarà obert, només, als clients del temps
Qualitat gastronòmica i social
El dinar de Nadal de La Trobada, signat per la xef Adolfi Maide , consta de:
Entrant:
Crema de carbassa (proveïda per L’Heura) amb palets de sèsam fullats.
Primer:
Sopa de galets amb pilotetes.
Segon
Confit d’ànec amb puré de poma.
Postres
Mousse de llimona i torrons variats.
Inclou
pa, vi i cava
Prodis i Fupar s’encarregaran de la decoració nadalenca de les taules del restaurant del temps.
.
Tret de sortida musical de primer nivell
El primer dia en què es podrà gaudir del menú de Nadal a La Trobada, dilluns 9 de desembre , una parella d’excantaires del Cor del Gran Teatre del Liceu, Ferran Altimis i Maria Rosa Soler, interpretaran nadales solidàriament a la sala del restaurant per amenitzar els àpats dels comensals.