Ariadna Cabrol, una actriu de Matadepera triomfa a Bollywood

La jove catalana és la protagonista de 'Zindagi na milegi dobara', la pel·lícula més taquillera de l'any a l'Índia, i va ser l'encarregada de presentar l'acte: Catalunya-Barcelona, a life style destination, 080 Barcelona fashion

per R.F, 28 de novembre de 2013 a les 12:42 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 28 de novembre de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
 

L'actriu catalana Ariadna Cabrol va ser l'encarregada de presentar l'acte: Catalunya-Barcelona, a life style destination, 080 Barcelona fashion, que tenia la intenció acostar la realitat de Catalunya a la societat índia. Aquesta presentació va comptar amb la presència del president Artur Mas qui va destacar que "és un gran país des del punt de vista del seu talent i la capacitat de la seva gent de treballar dur i fer coses junts". 


Un d'aquests talents està personificat a dia d'avui en la figura d'Ariadna Cabrol, una actriu de Matadepera que, després de presentar-se en un càsting i gairebé sense voler-ho, es va trobar protagonitzant la pel·lícula més taquillera de Bollywood, l'equivalent de Hollywood a l'Índia, una producció cinematogràfica que té la seu a ciutat de Bombai. 

La pel·lícula, titulada ' Zindagi na milegi dobara' (Només es viu una vegada), recorda una cançó del grup espanyol 'Azúcar Moreno', compta amb la participació de Turismo de Espanya i explica les tradicions de les curses de braus i el flamenc per atraure turisme indi a l'estat espanyol.  


 

Participació