El malson de 8 discapacitats de Terrassa s'ha acabat

Vuit nois i noies estaven a casa pendents que Benestar Social i Família donés el vistiplau per entrar al Centre Ocupacional

La Torre
28 de novembre del 2013
La Coordinadora Capaç comunica que finalment s'ha resolt la situació dels vuit nois i noies que estaven a casa seva pendents de què el Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat donés el vistiplau necessari i ja estan entrant al Centre Ocupacional corresponent.

Aquesta incorporació s'havia haver fet el passat 15 de setembre i, per tant, aquests joves i les seves famílies han hagut de viure una situació molt difícil durant més de dos mesos.

"Tot i que ens alegrem molt perquè el malson d'aquestes famílies s'hagi acabat, pensem que amb aquest injustificat endarreriment s'ha traspassat una línia vermella que mai s'havia d'haver trencat. Per aquesta raó, i per evitar que en el futur fets com aquest es tornin a repetir, continuarem amb la nostra tasca en la defensa dels drets de les persones amb discapacitat intel·lectual i en la reivindicació dels equipaments i finançament dels serveis necessaris per a ells a la nostra ciutat".

La Coordinadora Capaç és una entitat integrada per les AMPA de les quatre escoles d'educació especial de Terrassa i per famílies de joves i adults que estan a Centres de Dia, Centres Ocupacionals i Centres Especials de Treball. Agrupa a més de tres-centes famílies de persones amb discapacitat intel·lectual de Terrassa i rodalies.