L'Agrupament Escolta de Matadepera fa una crida als monitors

L'entitat dedicada a l'educació en el lleure dels infants, ha iniciat el curs amb només sis caps i quel·les

La Torre
11 de desembre del 2013

Un any després de celebrar el seu 35è aniversari, l'Agrupament Escolta i Guia Abat Escarré no passa pel seu seu millor moment. I és que l'entitat dedicada a l’educació en el lleure dels infants, ha iniciat el curs amb només sis caps i quel·les. Aquest fet impossibilita l’oportunitat d’acollir més nens i dificulta les tasques que ja s’hi duen a terme.

Així doncs, per aquest curs, el Cau no ha pogut obrir noves places pel grup d’entre 6 i 8 anys i manté una llista d’espera de noves inscripcions des del curs passat. La problemàtica de la situació actual recau en la falta de relleu dels joves que fan de monitors. Durant els darrers cursos, han anat disminuint el nombre de participants actius en les edats dels grups més grans (de 14 a 18 anys) i, poc a poc, han anat desapareixent els que podrien haver esdevingut futurs caps i quel·les.

Actualment, el Cau resta obert a noves incorporacions de joves monitors que vulguin aventurar-se en aquest projecte. Mentrestant l’activitat del cau segueix desenvolupant-se amb la normalitat que és possible, comptant que són ja poques les persones que es responsabilitzen d’aquest projecte educatiu escolta i guia de gran tradició al nostre poble.

Per a persones interessades, [email protected].