Cárdenas, de C's Terrassa: «El separatisme genera violència»

"La nostra ciutat no és independentista, però el debat secessionista crispa la societat"; afirma el portaveu de Ciutadans

J.M.O.
27 de novembre del 2013
Inés Arrimadas, Patrícia Abad, Albert Rivera i Juan Jiménez Cárdenas Foto: Bernat Ferrer/Nació Digital.

Juan Jiménez Cárdenas , portaveu de l'agrupació de Ciutadans ( C’s ) de Terrassa, ha mostrat el seu rebuig als "brots de violència que ha generat el procés separatista". Les manifestacions arriben després que el diputat de C’s al Parlament, Jordi Cañas, fos acusat de "terrorista" per part d'un dels assistents al debat sobre la independència celebrat a l'Auditori Municipal.

Jiménez Cárdenas ha lamentat que pugui tractar-se d'un dels organitzadors de l'acte, i ha afirmat que el procés "irresponsable que han iniciat els partits nacionalistes està creant un problema de difícil solució. Terrassa no és una ciutat independentista, però el debat secessionista crispa la societat".

El portaveu de l'agrupació a Terrassa ha declarat que "davant la barbàrie i la desraó, des de C’s seguirem responent amb educació i amb arguments", i ha afegit que "només es pot debatre amb aquells que volen parlar".