L'Escola Tecnos de Terrassa rep la visita d'una delegació xinesa

La Torre
26 de novembre del 2013
L'escola Tecnos està agermanda amb Chicheng Middle School de Tiantai Foto: Tecnos

Dilluns, una delegació xinesa formada per 2 directors d’escoles de la província de Zhejiang i representants del Ministeri d’educació xines, van visitar l’escola Tecnos. L’objectiu de l’estada que van fer a Barcelona era la signatura de la carta de bones intencions entre les divuit escoles catalanes agermanades i les corresponents xineses. L’acte va tenir lloc diumenge a la tarda a la seu del Col·legi oficial de Doctors i Llicenciats en filosofia i lletres i en ciències de Catalunya. Una iniciativa pionera a l’estat i que vol fer-se extensiva a més escoles en un futur proper.
 
El programa de col·laboració, que porta per nom Picasso, va començar l’estiu passat amb la visita d’una representació catalana a la Xina per signar el conveni marc de cooperació. L’objectiu del programa és el de promoure la col·laboració i la comunicació entre els equips de professors i els estudiants de les escoles vinculades per tal d’aprofundir el coneixement de la cultura, la llengua i els mètodes d’ensenyament aprenentatge d’ambdós països. 
 
L’escola Chicheng Middle School de Tiantai, agermanada amb l’escola Tecnos acull més de 3.000 alumnes i 250 professors. Està situada a Tiantai, una ciutat mitjana de 6.000.000 d’habitants. Forma part d’un grup d’escoles de la província de Zhejiang que mostren un gran interès per la internacionalització dels seus esudiants.