Quim Masferrer: «Sou molt bona gent»

El Foraster modera les taules rodones de la II Jornada Cercle de Turisme

J.M.O.
25 de novembre del 2013
Quim Masferrer a l'Hotel La Mola Foto: J.M.O.

L'actor Quim Masferrer, conegut ara mateix pel seu programa "El Foraster" de TV3, modera les taules rodones de la II Jornada Cercle de Turisme de la Diputació de Barcelona. Les xerrades es desenvolupen en un espai paradisíac situat al bell mig de la comarca, a l'Hotel & conference center La Mola de Terrassa. Masferrer, a més d'actor, és diplomat en Turisme, estudis que va fer a Girona.

El responsable del "Foraster" ha convertit una frase, "Sou molt bona gent", en una marca, un element que és fonamental quan es parla de promoure uns espais. Entre les que ja funcionen, hi ha "Barcelona és  molt més". "I tant", ha reblat el moderador, "fins al punt que heu escollit algú de Girona com jo per a conduit les jornades".

Masferrer ha recordat que prové de família de restauradors -té un restaurant- i ha fet una crida a conèixer un país divers com és Catalunya. I ha aprofitat l'avinentesa per a vendre el seu petit poble, Sant Feliu de Buixalleu.

"Sento el turisme a dins meu", i "El Foraster" és un format pensat per a descobrir mil i un petits indrets del Principat a través de la seva gent.