Els diners de la Volta solidària aniran a parar a Les Filipines

La Torre
21 de novembre del 2013
Els participants a la pedalada van haver de fer front a la pluja Foto: Ajuda Directa

Una vegada més Terrassa va mostrar la seva cara més solidària malgrat el mal temps. Un bon nombre de famílies i esportistes amants de la bicicleta van congregar-se a la plaça Nova per aportar el seu granet de sorra a l'ONG Ajuda Directa. Va ser fonamental la col·laboració de més 20 botigues d'esports que van aportar diversos obsequis per ser sortejats entre els participants, a més de la Policia Municipal, l'Ajuntament i l'equip de voluntaris de l'ONG. 
 
L'ONG Ajuda Directa sempre destina el recaptat en aquests esdeveniments al desenvolupament dels diferents programes de salut, habitatge i educació que té a Sri Lanka, Guinea Conakry, Haití, i a més al funcionament d'un petit banc d'aliments del com es beneficien més 15 famílies d'escassos recursos econòmics de Terrassa. No obstant això en aquesta ocasió es va decidir lliurar la totalitat dels diners a l'Ajuntament de Terrassa perquè vagin a parar als afectats per la tragèdia a Filipines. 
 
El President de l'ONG Marcial Peralejo, s'ha desplaçat aquesta setmana personalment a la zona afectada a Filipines per oferir la seva ajuda i unir-se als equips de rescat que la requereixin, des d'allà manifesta "que són moltes les necessitats que han de ser ateses immediatament, el subministrament d'aigua potable, menjar i medicines són la prioritat".