Jordi Labòria, portaveu del Pacte pel Dret a Decidir

El grup crearà un perfil de Facebook i organitzarà una Festa per la Democràcia

J.M.O.
20 de novembre del 2013
Jordi Labòria i Manuel Royes Foto: Terrassa per la Independència

El Pacte de terrassa pel Dret a Decidir crearà un perfil de Facebook, vinculat al de Twitter ja existent @PacteTerrassaDD , i demanarà una entrevista a l'alcalde Jordi Ballart per presentar-li l'entitat.

En la primera reunió del grup es va proposar debatre sobre la necessitat de l’existència d’una personalitat que fes de portaveu. El socialista Jordi Labòria, un dels eterns alcaldables del PSC de Terrassa i representant de la línia més catalanista, va ser l'escollit. "L'etiqueta política que portem alguns és parcialment caducada", va comentar.

A la Sala d’Actes del Centre Excursionista es van reunir unes cinquanta persones, representants de moltes de les entitats adherides al Pacte de terrassa pel Dret a Decidir. També, a títol personal, hi havia l' ex alcalde Manuel Royes i els ex regidors d'ERC i del PSC Cèlia Ros i Jordi Labòria. Pep Forn i Jordi Juanico van fer de conductors de l'acte.

A l'acte es va concretar que a l’entrevista amb l'alcalde hi aniran Jordi Labòria com a portaveu, Montse Trullàs en representació de les entitats, Pep Forn i Jordi Juanico .

A més, es va proposar, amb l’objectiu d’obrir el Pacte a tota la ciutadania, de fer una Festa per la Democràcia. La idea és que hi participin/col·laborin totes les entitats/associacions adherides, així com personalitats del món de la cultura, de l'economia i de tots els sectors. La intenció és fer-la a la plaça de Ca n’Anglada, la propera primavera .

Una nova entitat s’adhereix al Pacte: la Plataforma per a la Regeneració Democràtica.