MútuaTerrassa busca mecenes per potenciar la recerca mèdica

La plataforma de micromecenatge, Testimonialis, es presentarà oficialment aquest divendres amb un concert solidari a càrrec de Jordi Savall

per Lluïsa Tarrida, 20 de novembre de 2013 a les 11:50 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 20 de novembre de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Dr. Dalmau, Director de la Fundació Docència i Recerca MútuaTerrassa, Dr. Casagran, gerent de la Unitat Estratègica Assistencial de MútuaTerrassa i Anna Folch, Directora de Comunicació de MútuaTerrassa. 

Des de la Fundació Docència i Recerca Mútua Terrassa s’ha creat la plataforma de micromecenatge Testimonialis , una innovadora iniciativa endegada recentment amb la finalitat d’impulsar la recerca d’excel·lència aplicada a la salut.  La fundació, davant l'actual context econòmic de creixent dificultat per obtenir fons competitius per a la recerca ha decidit apostar per un model solidari i col·laboratiu.
 
Un dels projectes en curs de la Fundació Docència i Recerca MútuaTerrassa és la "Prevenció integral de la transmissió del VIH de la mare al nadó a Kènia". La SIDA continua essent una de les principals causes de mort infantil en països de l’Àfrica subsahariana, on viuen el 90% del total de persones infectades al món. Es tracta d'un projecte de col·laboració entre la Fundació Docència i Recerca MútuaTerrassa, la Societat Espanyola Interdisciplinària de SIDA (SEISIDA), l'ONG Vihda i el Ministeri de Salut de Kenya.
 
Per donar continuïtat a aquest i d’altres projectes, és necessària l’ajuda de tothom i per això s'ha endegat aquesta plataforma. Hi ha la possibilitat de contribuir-hi de diferents maneres. Per a l'acte de presentació oficial, s'ha organitzat per al proper divendres dia 22 de novembre, a les nou del vespre al Monestir de Sant Cugat un concert solidari amb el mestre Jordi Savall. L'entrada és una donació de 22 euros.

 

Participació