Bisbal guanya el Concurs de Relats Curts contra la violència masclista

La Torre
19 de novembre del 2013
Ballart va presidir el lliurament dels premis a la BCT Foto: A.G.

Divendres passat va tenir lloc el lliurament dels Premis del 1r Concurs de Relats Curts contra la Violència Masclista, organitzat per Edicions Hades amb la col·laboració de la Regidoria de Polítiques de Gènere de l’Ajuntament de Terrassa.

La guanyadora del 1r Premi ha estat Felisa Bisbal, de Castelló, amb el relat "Todas las lágrimas". També han obtingut guardons altres nou participants que han resultat finalistes. L’objectiu d’aquest Concurs, obert a totes les persones majors de 18 anys residents a l’Estat espanyol, ha estat el de sensibilitzar la ciutadania en matèria de violència contra les dones.

A l’acte hi ha intervingut la regidora de Polítiques de Gènere, Almudena Almagro, que ha presentat la campanya de sensibilització ciutadana “Tu també pots aturar-la i l'alcalde Jordi Ballart. Terrassa contra la violència masclista”, que fa una crida a tota la ciutadania per tal de fer front a aquesta greu problemàtica social, considerada per l’Organització Mundial de la Salut, com un problema de salut pública.