594 terrassencs donen la cara per la independència

La ciutat ocupa el cinquè lloc a Catalunya en nombre d'adhesions,

per La Torre, 21 de novembre de 2013 a les 15:24 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 21 de novembre de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Dóna la cara és un projecte que consisteix en omplir una pàgina web amb fotografies de persones que estan a favor de la independència. Fins a 594 terrassencs ja s'hi han sumat a dia d'avui. La xifra creix de mica en mica. La ciutat ocupa el cinquè lloc a Catalunya en nombre d'adhesions, per darrere de Barcelona, Berga, Girona i Taradell i ha superat Sabadell, una classificació gairebé inmutable.

La iniciativa és una nova forma de realitzar una recollida de signatures a favor de la llibertat de Catalunya. Es demana una fotografia per a que en qualsevol moment tothom pugui veure quanta gent hi ha, quins són els pobles o ciutats amb més sentiment independentista i gent coneguda que també hi participa.


L’objectiu és molt simple: aconseguir el major nombre de persones possible que es posicionin a favor de la independència.

Els promotors apunten cinc raons per a participar a Dóna la cara: és transversal i no depèn de cap partit polític ni entitat; és independent i no implica donar suport a cap organització, entitat o causa més enllà de declarar‐se partidari de la independència; és personal, i innovador.

 

Participació