594 terrassencs donen la cara per la independència

La ciutat ocupa el cinquè lloc a Catalunya en nombre d'adhesions,

La Torre
21 de novembre del 2013
El Dóna la cara és un projecte que consisteix en omplir una pàgina web amb fotografies de persones que estan a favor de la independència. Fins a 594 terrassencs ja s'hi han sumat a dia d'avui. La xifra creix de mica en mica. La ciutat ocupa el cinquè lloc a Catalunya en nombre d'adhesions, per darrere de Barcelona, Berga, Girona i Taradell i ha superat Sabadell, una classificació gairebé inmutable.

La iniciativa és una nova forma de realitzar una recollida de signatures a favor de la llibertat de Catalunya. Es demana una fotografia per a que en qualsevol moment tothom pugui veure quanta gent hi ha, quins són els pobles o ciutats amb més sentiment independentista i gent coneguda que també hi participa.

L’objectiu és molt simple: aconseguir el major nombre de persones possible que es posicionin a favor de la independència.

Els promotors apunten cinc raons per a participar a Dóna la cara: és transversal i no depèn de cap partit polític ni entitat; és independent i no implica donar suport a cap organització, entitat o causa més enllà de declarar‐se partidari de la independència; és personal, i innovador.