Els Drets de l’Infant, vulnerats

Terrassa acollirà un debat sobre la pobresa infantil a Catalunya

La Torre
18 de novembre del 2013
Dos actes oberts a tothom commemoraran a Terrassa el Dia Universal dels Drets de l’Infant. La Comissió de Defensa dels Drets Humans de l’ICATER organitza amb la col·laboració de la Síndica la xerrada Els drets vulnerats dels menors, de l’adjunta al Síndic de Greuges de Catalunya per a la defensa dels drets dels infants i dels adolescents, Maria Jesús Larios, dijous 14 de novembre a les 18.30 h a la sala d’actes de la masia Freixa (plaça de Josep Freixa i Argemí, 11. Terrassa).

I la Comissió de Defensa dels Drets Humans de l’ICATER, Amnistia Internacional Terrassa i la Síndica de Terrassa coorganitzen, com a tancament del microcicle local pel Dia Universal dels Drets de l’Infant, dues projeccions seguides d’un debat sobre la pobresa infantil a Catalunya el dimecres 20 de novembre a les 19 h a l’ICATER (Gabriel Querol, 25. Terrassa).

D'altra banda, la Síndica de Terrassa, Isabel Marquès, convocarà dimecres 20 de novembre a les 10 h més de mig miler d’alumnes de set centres de la ciutat en un acte multitudinari al Teatre Principal (plaça de Maragall, 2) pel Dia Universal dels Drets de l’Infant.

Alumnes d’Arts Escèniques del batxillerat artístic dels instituts Torre del Palau i de Viladecavalls hi interpretaran la performance Els infants tenim drets, que han elaborat com a treball de recerca per tal de difondre aquests drets.