Smart Energy vol fer de Terrassa una ciutat sostenible

per La Torre, 15 de novembre de 2013 a les 10:21 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 15 de novembre de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Ballart i Gallardo en l'acte de presentació del projecte Foto: Agustín Gallego

L'Ajuntament de Terrassa ha presentat públicament el projecte Smart Energy, consistent en un conjunt d’actuacions en diversos àmbits municipals encaminades a la millora de l’eficiència i l’estalvi energètic. El projecte s’aplicarà en l’enllumenat públic i en el consum energètic dels edificis i dels autobusos municipals, per tal d’assolir els objectius de reducció d’emissions de CO2 i el posicionament de la ciutat com a capdavantera en l’ús de tecnologies de gestió intel·ligent. La Direcció General d’Energia de la Comissió Europea ha aprovat una primera partida d’assistència tècnica per fer-lo realitat de prop de 700.000 euros.  
 
L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, ha presentat el projecte Smart Energy en un acte a la plaça Vapor Ventalló, a tocar del carrer Sant Llorenç, un dels punts del Centre on ja s’hi han instal·lat llums de LEDs com a prova pilot d’estalvi energètic.  A l’acte també hi han intervingut la regidora de Mediambient i Sostenibilitat, Eva Herrero; la tinenta d’alcalde de Planificació Urbanística i Territori, Carme Labòria; i el regidor de Presidència, Juan Antonio Gallardo.

 

Arxivat a:
Societat, Smart Energy
Participació