El PP treu foc pels queixals

Els populars, contra la cessió del saló de plens per fer-hi una ocupació

La Torre
14 de novembre del 2013
Ángeles Peinado, Gabriel Turmo i Enrique Pereira Foto: Txell Bigatà

El grup municipal del Partit Popular de Terrassa treu foc pels queixals. El seu líder, Gabriel Turmo, lamenta que s'autoritzi per part de l’equip de govern municipal que el saló de plens, "màxima expressió de la democràcia local, sigui ocupat aquesta nit per manifestants (delegats de CCOO segons les informacions que tenim) que volen protestar contra la reforma de l’administració local".  

La queixa
            1- La nostra denúncia pública de la utilització interessada i partidista que s’està fent per part de l’equip de govern municipal ( PSC; ICV-EUiA ) de mitjans i espais públics. La publicació municipal del Visquem d’aquest mes de novembre n’ha estat un desgraciat exemple. Facilitar una ocupació del saló de plens, amb tota la significació de democràcia i llibertat que té, en aquest cas per manifestants contraris al projecte de reforma de l’Administració Local que impulsa el govern del PP, és un acte impropi de responsables polítics democràtics.           

            2- Demanem al Sr Alcalde de Terrassa, Sr Jordi Ballart, qui fa ostentació d’un nou estil de govern, que eviti aquest atac contra la democràcia local. Reclama el Sr Ballart radicalitat democràtica i el que sembla és que el seu equip oblida la paraula democràtica i es concentra en la de radical.

            3- Expressar la vergonya que sentim de les actuacions que darrerament duu a terme el bipartit municipal d’esquerres. Difícilment amb persones tan sectàries es podran assolir acords a nivell municipal.

            4- Demanem que ens justifiquin per escrit l’autorització donada per que manifestants d’una protesta puguin ocupar el Saló de Plens i quins són els fonaments legals, en el seu cas, d’aquesta autorització. També si és intenció d’aquest equip de govern facilitar a partir d’ara el saló de plens per qualsevol tipus de manifestació o protesta.

            5- Demanarem, i certament resulta trist tenir-ho que fer, que s’elabori un reglament per garantir la utilització del Saló de Sessions de l’Ajuntament de Terrassa per les seves finalitats i funcions.