Els Minyons de Terrassa treballen tres castells de gamma extra

Els malva preparen els dos de nou amb folre i manilles, el cinc de nou amb folre i el pilar de vuit amb folre i manilles

per J.M.O., 14 de novembre de 2013 a les 15:07 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 14 de novembre de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Pisos superiors del dos de nou amb folre descarregat a Girona Foto: M.T.

Màrius Boada, cap de colla, confirma que els Minyons de Terrassa preparen aquesta setmana als assajos cinc castells de gran dificultat. Tres són de gamma extra. Els malva treballen a la seva seu del carrer del Teatre el dos de nou amb folre i manilles, el tres de nou amb folre, el quatre de nou amb folre, el cinc de nou amb folre i el pilar de vuit amb folre i manilles. Boada ja té tots els sentits posats en l'exhibició de diumenge al Raval de Montserrat, en la XXXV Diada de la Colla Minyons de Terrassa.


L'assig de divendres al vespre-nit serà clau. El cap explica que un programa de màxims passaria pel dos de nou amb folre i manilles,  el cinc de nou amb folre, el quatre de nou amb folre i el pilar de vuit amb folre i manilles. I un de mínims, pel dos de nou amb folre i manilles, el tres i el quatre.

 

Participació