C’s denuncia una estratègia d'aïllament generalitzada

Juan Jiménez Cárdenas creu que el PSC fa un atac a la pluralitat

La Torre
14 de novembre del 2013
Albert Rivera i Juan Jiménez Cárdenas, en un míting a Terrassa
Albert Rivera i Juan Jiménez Cárdenas, en un míting a Terrassa | Bernat Ferrer
Albert Rivera i Juan Jiménez Cárdenas, en un míting a Terrassa. Foto: Bernat Ferrer/Nació Digital.

La Coordinadora d'Entitats Andaluses (CEAT) ha organitzat una conferència amb representants del PSC, ERC i el PP. "Ciutadans en cap moment va ser contactat per participar", afirma el portaveu de la formació. Juan Jiménez Cárdenas ha manifestat el seu malestar per la situació: “La CEAT pot convidar a qui li vingui en gana, però és evident que Ciutadans compta amb deu mil votants a la ciutat i no és cap secret que tot indica que som la tercera força a Catalunya en intenció de vot”.

I ha afegit “que s’ho treguin del cap aquells que han governat aquesta ciutat des del restabliment de la democràcia: a Terrassa avui ja no és possible ignorar la representativitat de Ciutadans i denunciarem un a un cada cas d'intent d'aïllament polític”.

“Si hi ha una força de progrés que defensa sense escletxes la unió amb la resta d'Espanya aquesta és la nostra. La fortalesa d'aquesta unió ha de passar per una reforma política a l'altura de les demandes de la ciutadania, aclarint competències, millorant la fiscalitat, però des de la lleialtat i el respecte a la llei”.

Cárdenas, a més, diu que la conferència no és un fet aïllat: “Portem mesos notant un clar abandonament dels mitjans públics de comunicació en l'atenció de la nostra acció política, i també estem notant com la nostra presència és ningunejada en actes d'entitats i associacions, fins i tot en actes esportius. Ciutadans sempre acudeix allà on se la crida. Les entitats de la nostra ciutat no en tenen la culpa, però sí alguns dirigents amb interessos contraposats”.