La contaminació acústica, al Col.legi d’Advocats de Terrassa

Daniel López Marco parlarà dels Aspectes tècnics a tenir en compte

per La Torre, 12 de novembre de 2013 a les 08:27 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 12 de novembre de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Dijous, 14 de novembre, a la sala d’actes del Col.legi d’Advocats de Terrassa i de set a nou del vespre, tindrà lloc una conferència sota el títol “La mesura i avaluació de la contaminació acústica. Aspectes tècnics a tenir en compte”, a càrrec de l’enginyer de telecomunicacions, Daniel López Marco.
 

L’objectiu és donar a conèixer els aspectes importants en la mesura i avaluació de la contaminació acústica, des de la presa de mostres i la instrumentació necessària fins al contingut de l’informe tècnic. De les diferents qüestions que es tractaran en el decurs de la conferència destaquen el soroll i la seva percepció, els efectes sobre les persones o les característiques de les diferents fonts de soroll.

L’acte és fruit de la col.laboració del Col.legi d’Advocats de Terrassa amb el Col.legi d’Enginyers Tècnics i Pèrits de Telecomunicacions de Catalunya.

 

Participació