Activen un dispositiu de seguretat i control a la Zona Hermètica de Sabadell

L'operatiu s'ha saldat amb 35 denunciats per tinença de drogues i 8 per possessió d'armes

La Torre
11 de novembre del 2013
Els Mossos, conjuntament amb agents adscrits a la Regió Policial Metropolitana Nord, conjuntament amb les Policies Locals de Sant Quirze del Vallès i Castellar del Vallès, el Cos Nacional de Policia i inspectors d’Inspecció de Treball, van realitzar la nit del passat 8 de novembre i durant la matinada del dia 9 un dispositiu de control de trànsit i de seguretat a la Zona Hermètica de Sabadell, un lloc al que es desplacen habitualment centenars de terrassencs.

L’objectiu principal d’aquest operatiu policial és la reducció de fets delictius i de desordres públics a la zona, incrementar els controls i identificacions en punts determinats, així com incrementar la satisfacció ciutadana en relació a  la seguretat, donada la gran concurrència de persones que s’apleguen durant els caps de setmana.

Al llarg de la nit es van identificar un total de 268 persones. Es van aixecar un total de 43 actes administratives, de les quals 35 persones van ser denunciades administrativament per consum i/o tinença de substàncies a la via pública i 8 més per tinença d’armes.

Així mateix, els agents, acompanyants d’inspectors de Treball, van inspeccionar un total de set establiments d’oci, i van identificar un total de 98 treballadors per tal de controlar si es trobaven en situació regular. En el total dels set establiments, es van detectar deu faltes d’alta a la Seguretat Social, un treballador sense permís de treball, i irregularitats horàries en molts dels treballadors.

Pel que fa a la seguretat de trànsit, els agents van realitzar un total de 107 proves d’alcoholèmia, amb un balanç de 21 proves positives (una de les quals per consum de substàncies estupefaents), una persona imputada per conduir sense el permís de conduir, i 13 denúncies per diverses infraccions de trànsit.