L'obra de l'artista egarenca Sadie Sitges, al Celler del Cava

La Torre
08 de novembre del 2013
Una de les obres de la jove artista egarenca

La galeria Punt d’Art ha fet una aposta per una artista extraordinària i molt jove, Sadie Sitges (Terrassa, 1994). Ha organitzat una exposició a la sala de degustacions del Celler del Cava, situat al carrer Galileu 238, en què es mostren il·lustracions d’aquesta estudiant de l’Escola Llotja que ha decidit presentar, per primera vegada, els seus treballs.

Les seves il·lustracions, a un preu accessible a tots els públics, captivaran durant aquest divendres i dissabte, dies 8 i 9 de novembre –de les sis de la tarda a les vuit del vespre–, i diumenge dia 10 –de les deu del matí a les dues del migdia–, amb l’acompanyament d’una copa de la bodega "Grandes Vinos", i el dissabte amb la presència de la mateixa artista. 
 
Sadie Sitges està especialitzada en dibuixar persones on demostra la intriga que li transmeten. Des de fa uns anys, ha anat desenvolupant un estil alternatiu i únic; una barreja dels trets adquirits de tots els artistes que l’han inspirat, passats per un filtre que l’uneix amb les seves pròpies experiències inquietants. Resol la seva obra a través d’uns traços que mostren un desconcert però també una idea clara d’on es vol arribar, aconsegueix unes figures humanes magnífiques i que transmeten molt sentiment, passió, preocupació, seguretat i en alguns personatges, passió a partir de cossos nus. Mirades de dones buides, algunes d’elles, que recorden a geishes o sevillanes.