El PP denuncia un ús partidista de la revista Visquem

Els populars demanen que el número 158 el paguin PSC i ICV-EUiA

La Torre
08 de novembre del 2013
Portada de la revista Visquem

El grup municipal del PPC de Terrassa lamenta els continguts del darrer número de la revista Visquem. El PP considera que el número de del mes de novembre de 2013, el 158, fa un "tractament informatiu descaradament partidista i interessat, de la notícia relativa a l’Aprovació Provisional de les Ordenances Fiscals 2014 per justificar la posició de l’equip de govern municipal en el que ha estat un nou increment dels tributs municipals i que es presenta com una excel.lència de gestió". El grup liderat per Gabriel Turmo critica titulars com el principal de la portada, “L’Ajuntament aprova unes ordenances a la mida de la realitat social”i “Realisme i moderació fiscal per a les ordenances del 2014”, "sense fer, encara que fos per disimular, referència als posicionaments de l’oposició durament crítics i contraris a un nou increment dels tributs municipals pel 2014".

Els populars denuncien públicament que s’està utilitzant un mitjà municipal, com és la publicació Visquem Terrassa, "per finalitats partidistes de l’equip de govern municipal del PSC e ICV-EUiA".

A més, exifeixen l'alcalde Jordi Ballar "es disculpi públicament. La "revista d’informació municipal hauria de ser objectiva i neutral i que està pagada amb els tributs de tots els ciutadans-es de Terrassa (el cost de l’any 2012 del Visquem-Sortim va superar, llevat errada matemàtica, els 80.000’-euros).

El PP reclama una reunió urgent per tractar sobre la direcció i criteris que s’apliquen en l’edició del VisquemTerrassa i anuncia que vol una important reducció dels costos que té aquesta publicació i la seva distribució, "així com per exigir responsabilitats per la descarada orientació política i partidista".

Demana també que el cost de l’edició de novembre de 2013 sigui assumida pels Grups Municipals del PSC i ICV-EUiA.