Els Pets actuaran la Sala Faktoria d’Arts

El grup de Constantí apadrinarà Raydibaum, un dels grups revelació del pop català

La Torre
06 de novembre del 2013
Els Pets Foto: CURTCIRCUIT

Els Pets presenten a Terrassa el seu últim disc, l’Àrea petita, de la mà de CURTCIRCUIT . ASACC i Estrella Damm impulsen un projecte amb l’objectiu de reivindicar el paper de les sales i facilitar concerts i visibilitat a grups emergents.

CURTCIRCUIT reserva per aquest mes de novembre un dels plats forts pels amants de la música en català. Els Pets, en plena gira de presentació del seu nou disc L’àrea petita, portaran el 15 de novembre a la sala Faktoria d’Arts de Terrassa a la formació Raydibaum , un grup lluminós que aposta per un pop personal sense referents en el panorama musical català.

Després de tres anys d’espera per als fans d’Els Pets, arriba L’àrea petita, el seu darrer treball que suposa una voluntat clara de canvi respecte treballs anteriors, amb un estil  més psicodèlic i arriscat que en altres ocasions, apostant per una sonoritat renovada.

Els grups consolidats han pogut triar als grups que els acompanyaran als concerts, i això permetrà veure a sobre l’escenari propostes diferents i úniques fruit de les seves col·laboracions. L’aliat d’Els Pets per aquest especial concert a Terrassa és la banda catalana Raydibaum, que després de The biggest box i Manual de gènere catastròfic, acaba de donar a llum el seu tercer treball, Per fi potser demà.

 CURTCIRCUIT és una iniciativa d’ASACC (Associació de Sales de Concert de Catalunya) i Estrella Damm, que amb la fórmula d’un concert doble, ha programat més d’una trentena de concerts d’abril a desembre en els quals un grup consolidat apadrina a un grup emergent, donant així l’oportunitat a nous artistes de donar-se a conèixer, al mateix temps que es posa de manifest el paper de les sales de concerts de Catalunya com a impulsor cultural i es reivindica la música en directe.