Elisabeth Arpal, premiada pel Circuit de Trofeus de Natació

La Torre
07 de novembre del 2013
Arpal, en l'acte de lliurament dels premis Foto: CNT

La nedadora del Club Natació Terrassa Elisabeth Arpal ha recollit aquesta setmana el premi com a tercera classificada de la general femenina de l’edició passada del Circuit Català de Trofeus de Natació. L’acte de lliurament de guardons ja tingut lloc en el marc de la presentació del XV Circuit Català de Trofeus de Natació-Gran Premi Diputació de Barcelona, que començarà el proper dissabte amb el Trofeu Alejandro López que tindrà lloc a les instal•lacions del CN Sant Andreu. Arpal ha estat acompanyada del vicepresident del club, Jaume Álvarez, i del director tècnic, Josep Lluís Salvador.
 
Els altres premiats de la vetllada han estat la guanyadora i la segona classificada de la general femenina, Melanie Costa (CN La Salle-Palma) i Marina Garcia (CE Mediterrani), respectivament, i els tres primers classificats de la general masculina, Fernando Morillas (CN Mataró), Eloi Saumell (CN Sabadell) i Yerai Lebón (Bidasoa). Costa, que es troba disputant una prova de la Copa del Món a Singapur, i Garcia, que està entrenant i estudiant als Estats Units, no han pogut recollir els guardons.
 
El Trofeu Ciutat de Terrassa
Un any més, el Trofeu Ciutat de Terrassa-Memorial Jaume Cardellach torna a formar part del calendari de proves del circuit més veterà i més prestigiós de tot l’Estat. Com en els darrers anys, la prova egarenca esdevindrà, a més, el Campionat de Catalunya Open, fet que garantirà un nivell de participació excel·lent. La cita egarenca serà l’única de les sis que formen el Circuit amb una durada de tres dies, 17, 18 i 19 de gener de 2014. 
 
El XV Circuit Català de Trofeus de Natació-Gran Premi Diputació de Barcelona consta d’un total de sis proves. Al marge del Trofeu Alejandro López i del Trofeu Ciutat de Terrassa-Memorial Jaume Cardellach, es desenvoluparan el Trofeu Fèlix Serra Santamans (16 de novembre), el Trofeu CN Sabadell (22 i 23 de març), el Trofeu Sant Jordi (17 de maig) i el Trofeu Ciutat de Mataró (28 de juny).