Més de 122 milions per les obres de perllongament dels Ferrocarrils

per La Torre , 5 de novembre de 2013 a les 18:49 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 5 de novembre de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Dimarts va tenir lloc la reunió ordinària de la comissió de seguiment Foto: Anna Cuevas

El Projecte de pressupostos de la Generalitat de Catalunya per al 2014, que va ser aprovat pel Govern i presentat al Parlament el 5 de novembre de 2013, contempla una inversió real de més de 122 milions d'euros per fer el perllongament dels Ferrocarrils de la Generalitat a Terrassa. Els diners es destinen a obres, instal·lacions, senyalització, enclavaments i serveis diversos.


D'altra banda, la tinent d'alcalde de Planificació Urbanística i Territori, Carme Labòria, va presidir dimarts a la tarda la reunió ordinària de la comissió de seguiment de les obres de perllongament dels Ferrocarrils de la Generalitat. A la reunió, hi van participar el regidor president del Districte I, Juan Antonio Gallardo; la regidora presidenta del Districte 5, Eva Herrero; i representants de la Generalitat de Catalunya, Ferrocarrils de la Generalitat, l’empresa adjudicatària de les obres, les associacions de veïns de tots els barris afectats per l’obra, la Federació d’Associacions de Veïns de Terrassa i la Federació d’Associacions de Comerciants de Terrassa, a més de tècnics municipals.

 

Participació