L'escola de futbol femení treballarà un valor cada mes

L'entitat de Manu Lanzarote començarà per l'esperit de superació

J.M.O.
04 de novembre del 2013
L’Escola Femenina Manu Lanzarote treballarà els diferents valors que doten d’identitat a l’Escola. L’entitat vallesana ha estat dotada des del començament amb unes idees que trasllada en dia a dia a tots els seus equips. Valors com l’esperit de superació, la companyonia, el sacrifici o el compromís són l’eix en que es fonamenta l’EFML. És per això que cada mes tots els seus equips treballaran un aspecte concret mitjançant activitats dins i fora del camp.

Es tracta d'aprofundir una mica més en els valors que son inherents a l’Escola i que estan presents en totes i cadascunes de les activitats i xerrades dirigides a les noies. El primer que es treballarà, durant el mes de novembre, serà l’esperit de superació. Una eina necessària tant per al desenvolupament individual com per a la cohesió del grup.

L’esperit de superació és fonamental per ajudar-nos a gestionar de manera positiva totes les eines a l'abast per tal de superar situacions difícils i créixer com a persones.

Aquest primer valor tindrà com exemple el conjunt Infantil-Aleví de l’EFML. El grup dirigit per Rubén Moya ha mostrat un gran esperit de superació demostrant, en el poc temps que porta treballant junt una gran progressió esportiva i col·lectiva.