Ingressa a presó un home per una temptativa d'homicidi

La col·laboració ciutadana va permetre detenir l'autor de l'apunyalament

La Torre
02 de novembre del 2013
Els Mossos d’ Esquadra han detingut el passat dimarts 29 d’octubre un home de 54 anys, nacionalitat espanyola i veí de Sabadell, com a presumpte autor d’un delicte d’homicidi en grau de temptativa.
 
Els agents van tenir coneixement que s’havia produït una agressió amb arma blanca entre dues persones al barri de Torre Romeu a Sabadell. En arribar al lloc, els agents van veure un home estès al terra, que presentava una ferida sagnant a l’abdomen i que en aquells moments estava sent atès per una altra persona. Al costat de la víctima, la policia va localitzar el ganivet amb el que presumptament es van produir les ferides.
 
L’autor de l’agressió va ser retingut per un ciutadà, que moments abans d’arribar la policia va marxar del lloc. La intervenció d’aquest ciutadà va permetre que l’autor desistís de la seva actitud i aturés l’agressió. Al lloc hi havia un gran nombre de persones i testimonis, que assenyalaven a un home com l’autor dels fets. El presumpte autor de l’agressió es trobava assegut en un banc molt proper  amb les mans plenes de sang. Des del primer moment, l’home va manifestar que ell havia estat l’agressor de la víctima, motiu pel qual els agents van detenir-lo com a presumpte autor d’un delicte d’homicidi en grau de temptativa.
 
Es dóna la circumstància que aquest home té deu antecedents policials per diversos delictes.
 
Al lloc dels fets també es van adreçar serveis mèdics del SEM que es van fer càrrec de l’assistència a la víctima i del seu trasllat d’urgència al centre hospitalari. Hores d’ara, la víctima es troba ingressada en pronòstic greu.
 
El detingut va passar ahir a disposició judicial davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Sabadell, que en va decretar l’ ingrés a presó provisional.