C's Terrassa ja se centra en les municipals

Juan Jiménez Cárdenas va veure entre el públic a dirigents del Can Parellada, Juan XXIII, Poble Nou, i Jesús Fernández, president del Terrassa F.C.

La Torre
02 de novembre del 2013
Inés Arrimadas a la Casa de Andalucía Foto: C's

La Casa d'Andalusia va acollir l'acte  “Mejor Unidos” de Ciutadans. La jornada va comptar amb la participació destacada dels parlamentaris Inés Arrimadas i Carlos Carrizosa. Entre el públic hi havia dirigents de clubs esportius de la ciutat (Can Parellada, Juan XXIII, Poble Nou, i Jesús Fernández, president del Terrassa F. C.) així com representants d'entitats veïnals i culturals.

La diputada del Parlament Inés Arrimadas va tancar l'acte amb una dura crítica a la situació creada pel que va denominar “comitè per a la secessió”, que al seu parer protagonitzen Artur Mas i Oriol Junqueras. “Mentre uns treballen per la ruptura nosaltres treballem per la unió com a millor manera de sortir de la crisi sense que ningú es quedi al camí, com la millor fórmula de progrés demostrat en els anys que portem de democràcia, i la millor garantia per protegir els drets i les llibertats de tots”.

Javier González, com a membre del comitè executiu, va obrir l'acte fent balanç des que Juan Jiménez Cárdenas va entrar a les files del partit, “una incorporació que des de la convicció ha propiciat un salt en quantitat i qualitat en l'acció política del partit a nivell local”.

El diputat Carlos Carrizosa va posar a Terrassa com a exemple de ciutat on és imprescindible la presència de C’s com a pas fonamental en l'estratègia d’arrelament del partit. “Amb Cárdenas serà fàcil sumar més persones a un projecte de regeneració de la vida pública que de ben segur estarà present en molts municipis catalans”. Cárdenas, com a portaveu local, va explicar els passos que s'estan donant en la direcció d'aglutinar una voluntat de canvi responsable, “posar l'ajuntament en crisi significa donar-li la volta a una situació que produeix distanciament dels ciutadans perquè no es corregeix una manera de fer política que no va amb els temps”, i va emmarcar l'acció futura a Terrassa “en una proposta de despolitització de les estructures municipals que propiciï una millor disposició per revitalitzar l'entramat econòmic, amb l'únic objectiu de millorar el benestar de tots els terrassencs”.