C's Terrassa ja se centra en les municipals

Juan Jiménez Cárdenas va veure entre el públic a dirigents del Can Parellada, Juan XXIII, Poble Nou, i Jesús Fernández, president del Terrassa F.C.

per La Torre, 2 de novembre de 2013 a les 10:46 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 2 de novembre de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Inés Arrimadas a la Casa de Andalucía Foto: C's

La Casa d'Andalusia va acollir l'acte  “Mejor Unidos” de Ciutadans. La jornada va comptar amb la participació destacada dels parlamentaris Inés Arrimadas i Carlos Carrizosa. Entre el públic hi havia dirigents de clubs esportius de la ciutat (Can Parellada, Juan XXIII, Poble Nou, i Jesús Fernández, president del Terrassa F. C.) així com representants d'entitats veïnals i culturals.


La diputada del Parlament Inés Arrimadas va tancar l'acte amb una dura crítica a la situació creada pel que va denominar “comitè per a la secessió”, que al seu parer protagonitzen Artur Mas i Oriol Junqueras. “Mentre uns treballen per la ruptura nosaltres treballem per la unió com a millor manera de sortir de la crisi sense que ningú es quedi al camí, com la millor fórmula de progrés demostrat en els anys que portem de democràcia, i la millor garantia per protegir els drets i les llibertats de tots”.

Javier González, com a membre del comitè executiu, va obrir l'acte fent balanç des que Juan Jiménez Cárdenas va entrar a les files del partit, “una incorporació que des de la convicció ha propiciat un salt en quantitat i qualitat en l'acció política del partit a nivell local”.


El diputat Carlos Carrizosa va posar a Terrassa com a exemple de ciutat on és imprescindible la presència de C’s com a pas fonamental en l'estratègia d’arrelament del partit. “Amb Cárdenas serà fàcil sumar més persones a un projecte de regeneració de la vida pública que de ben segur estarà present en molts municipis catalans”. Cárdenas, com a portaveu local, va explicar els passos que s'estan donant en la direcció d'aglutinar una voluntat de canvi responsable, “posar l'ajuntament en crisi significa donar-li la volta a una situació que produeix distanciament dels ciutadans perquè no es corregeix una manera de fer política que no va amb els temps”, i va emmarcar l'acció futura a Terrassa “en una proposta de despolitització de les estructures municipals que propiciï una millor disposició per revitalitzar l'entramat econòmic, amb l'únic objectiu de millorar el benestar de tots els terrassencs”.

 

Participació