Ondas per 'La Competència' del terrassenc Òscar Andreu

El prograna de RAC 1 obté el guardó com a millor programa radiofònic

La Torre
30 d'octubre del 2013
Els Òscars Dalmau i Andreu a Rac 1
Els Òscars Dalmau i Andreu a Rac 1 | RAC 1
Els Òscars Dalmau i Andreu a Rac 1 Foto: Rac 1

'La Competència' de RAC 1, obté un Premi Ondas al millor programa radiofònic. Un dels grans responsables de l'èxit és Òscar Andreu. Actualment és codirector i guionista del programa d'humor, on posa les veus als personatges d'en Jean-Paul Desgrava, en Mohamed Jordi, en Justo Molinero, el Duque de Fire, L'Avi sense nom, en Martinet de Cal Pobre, Richar Serra, David Bisbal i d'altres personatges que puntualment fan aparicions. En el programa també és un dels guionistes

Els periodistes Julia Otero, Pedro Piqueras, José Miguel Monzón, més conegut com Gran Wyoming, i la sèrie televisiva de TV3 'Polseres Vermelles' són alguns dels guanyadors de la 60 edició dels premis Ondas de Radio Barcelona Cadena Ser, guardons que anualment distingeixen les millors tasques i professionals de la ràdio i la televisió.

   Ho ha anunciat aquest dimecres el secretari general dels premis Ondas, Josep Maria Martí, durant una emissió en directe a l'Estudi Toreski de Radio Barcelona Cadena Ser.

   'Polseres Vermelles' ha estat premiada en la categoria de Millor sèrie espanyola, mentre que Otero ha estat elegida en la secció de Millor trajectòria radiofònica i Wyoming, en la categoria de Millor presentador televisiu, guardó que comparteix 'ex aequo' amb el periodista de Telecinco Pedro Piqueras.