Noves places d'aparcament al casc antic d'Ullastrell

per Lluïsa Tarrida, 30 d'octubre de 2013 a les 10:13 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 30 d'octubre de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El govern ha habilitat cinc noves places Foto: A.U.

Des de fa unes setmanes ja fa unes setmanes està en funcionament la zona d'aparcament dinàmic que durant l'horari comercial només es podrà aparcar durant 30 minuts. L'objectiu d'aquestes places és segons ha manifestat l'equip de govern "estimular l'aparcament ràpid i facilitar la compra als comerços locals". En aquestes places s'hi podrà aparcar fora de l'horari comercial sense cap limitació. 

 
Concretament s'han creat 5 places entre Cal Correu (Forn Puig) i Cal Forner (Forn Anglada), dues a Can Palet i dues més a la Farmàcia Avilés. Aquesta iniciativa ha estat "ben rebuda i compartida" per part dels comerciants i  l'executiu afirma que !és important que sigui respectada per tots els veïns i i resta subjecta a l'Ordenança de Circulació vigent".
 
A més, s'han repintat les places destinades als Serveis Mèdics en un format diferent per guanyar les places pertinents per al Metge i la Infermera durant l'horari del CAP. Fora d'aquest horari, aquestes places es podran utilitzar per tots els veïns com fins al moment. L'equip de govern manifesta que "som conscients que en un primer moment costarà canviar de costum, però estem convençuts que tan sols cal adaptar una mica els hàbits i que això ens pot permetre una millora en el nostre tram de carrer més cèntric".

 

Participació