La Unió Jàbac aconsegueix la primera victòria fora de Catalunya

Els egarencs van imposar-se per 1 gol a 3 a l'Atlètic Balears

29 d'octubre del 2013
El juvenil A de la Unió Jàbac i Terrassa va realitzar un gran partit diumenge passat a Mallorca, on va derrotar a l'Atlètic Balears (1-3), essent la primera victòria en partit oficial fora de Catalunya en la història del Jàbac. El partit no va començar del tot bé per als interessos egarencs, que van veure com en el minut 16, el davanter local Torres avançava als seus en el marcador en rematar de cap un córner, davant la passivitat de la defensa del Jàbac. Després del gol, el conjunt terrassenc va despertar, i va començar a fer-se amo del partit a poc a poc, amb un domini més territorial que efectiu.

Va ser a la vora del descans, en el minut 40, quan Pau Navas va realitzar una
gran jugada per banda dreta que va acabar en un centre que el davanter visitant Aitor va rematar al fons de la xarxa, posant de nou les taules en el marcador. Així doncs, s'arribava al descans amb el resultat d'1-1. El segon temps va ser de domini egarenc, que va sortir al terreny de joc amb la clara mentalitat d'endur-se els 3 punts. Malgrat això, la primera ocasió clara de la segona part va ser per als locals, de nou després d'una rematada de cap a la sortida d'un córner que Aitor va treure sota pals quan l'afició local ja cantava el gol. Després d'aquest esglai, el Jàbac va començar a arribar amb més assiduïtat a la porteria defensada per Mateu.

En el minut 64, Pau Roca avançava al Jàbac gràcies a un gran xut des de 25 metres que es va colar per tota l'esquadra, un autèntic golàs. I tan sols quatre minuts després, en el 68, un gran contraatac conduït per Pau Navas va ser finalitzat per Cesc, posant el marcador en el definitiu 1-3. Quedaven 20 minuts pel final del partit, però els egarencs van saber aguantar les múltiples escomeses dels locals, especialment gràcies al gran partit una vegada més d'Edu i Roger, impedint d'aquesta manera que el marcador es tornés a moure.

Després d'aquesta gran i històrica victòria, el Jàbac
ascendeix llocs en la classificació, situant-se en 10ª posició, amb 10 punts. En la propera jornada, rebrà al F.C. Girona. El partit es disputarà diumenge que ve, dia 3, a partir de les dotze del matí en el Municipal de Can Jofresa.