L'estafa elèctrica centra un nou taller d'ICV Terrassa

L'objectiu és posar en comú alternatives per avançar cap un nou model

per La Torre, 25 d'octubre de 2013 a les 18:12 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 25 d'octubre de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Subestació elèctrica de Can Figueres de Terrassa Foto: Endesa

Iniciativa per Catalunya Verds (ICV) de Terrassa ha organitzat un Taller sota el lema “No a l’estafa elèctrica”. L’objectiu d’aquesta jornada que tindrà lloc el dissabte 26 d’octubre és analitzar col·lectivament quina és la situació actual del sector energètic i posar en comú alternatives per avançar cap un nou model energètic i experiències per trencar l'oligopoli elèctric. La jornada és oberta a la participació de qualsevol persona interessada i tindrà lloc al Centre Cívic Maria Aurèlia Capmany (Av. Angel Sallent 55 - La Maurina) de deu del matí a dues del migdia.
 
Per ICV es tracta d'analitzar la "reforma del sector elèctric impulsada pel Govern del PP i les seves veritables intencions, les pràctiques abusives i oligopolístiques de les companyies energètiques a l'estat espanyol, analitzar la situació actual i les potencialitats de les energies renovables, posar en comú experiències alternatives i cooperatives de comercialització del servei elèctric, interpretar les factures de les companyies elèctriques i conèixer fórmules per estalviar energia....".
 
La jornada comptarà amb la participació de la diputada d'ICV al Congrés i ponent del grup parlamentari de la Izquierda Plural a la Comissió de Medi Ambient, Laia Ortiz, amb la cooperativa Som Energia i amb Sílvia Invers, auditora energètica i membre del Col·lectiu per a un Nou Model Energètic Social i Sostenible.

 

Participació