El club cànnabic segella el local per evitar que l'olor s'escampi

S'han col·locat escumes, s'han segellat els punts per on es podien filtrar olors i s'ha intervingut sobre un sostre obert

J.M.O.
25 d'octubre del 2013
576_1360662420CREC1
576_1360662420CREC1


El nou club de cànnabis ubicat al carrer de les Borges Blanques 88, bis, al polígon industrial de La Grípia de Terrassa, ha començat a aplicar mesures al seu local per a evitar que les olors que desprèn la marihuana traspassin i afectin les naus del costat. Les tasques es desenvolupen a bon ritme i a totes hores per minimitzar l'impacte sobre els treballadors de l'empresa contigua, Malltex, el més aviat possible, indiquen els responsables del nou centre de consum de cànem.

Les actuacions se centren sobre totes les zones de la gran nau. Els responsables del club expliquen que s'han col·locat escumes, s'han segellat tots els punts per on es podien filtrar les olors i s'ha intervingut sobre un sostre obert que facilitava la connexió amb les instal·lacions de Malltex. Per fer-ho, s'han hagut d'emprar grans elevadors. "Tenim tots els permisos i la nostra voluntat és no molestar ningú i mantenir bones relacions amb tothom. Defugim de tot tipus de conflicte i per això hem buscat les solucions al problema el més aviat possible."

El Club, molt concorregut, permet l'entrada només als majors de 18 anys. Una persona fa un estricte control dels documents d'identitat a la porta d'entrada al local, de grans dimensions i sostres alts, farcit de sofàs i presidit per una gran fulla de marihuana.